Single Core

Post here for very basic questions and request for help...
But: BEFORE you post, read the older posts if your question hasn't been answered before.
Please be specific. Q like "I don't understand ENVI-met" will most likely be ignored.
Post Reply
Rayan Mounayar
Posts: 32
Joined: Fri Jul 09, 2021 9:16 am

Single Core

Post by Rayan Mounayar »

Hello,
I have a question regarding Single Core simulations.
Since I have the student version, I can only run single core simulations, however, can I run two single core simulations at the same time?
Thank you.
Rayan

helge
Posts: 2451
Joined: Mon May 15, 2017 12:27 pm

Re: Single Core

Post by helge »

Hello Rayan,

yes, you can run more than one simulation at the same time.

Best
Helge

Rayan Mounayar
Posts: 32
Joined: Fri Jul 09, 2021 9:16 am

Re: Single Core

Post by Rayan Mounayar »

Hello Helge,
I started two simulations at the same time. While the second one is running smoothly, i got this error for the first one while simulating and now it seems like its stuck and not advancing. Is it a problem with the model or a problem with the simulation? Cause I have already used this model for a simulation run before and it didnt pose any problems, but this time i did add a few things to it.
Thank you for your time,
Rayan
Attachments
1234.PNG

Tim
Posts: 2841
Joined: Mon May 15, 2017 3:46 pm

Re: Single Core

Post by Tim »

Hi Rayan,

It is then probably caused by the meteorological boundary conditions, e.g. too high wind speeds.

Best regards,
Tim

Post Reply